Preloader
Preloader

Camarazi de drum

Pentru ca a fost un an plin de evenimente mai mult sau mai putin fericite, o vara in care unii au facut primii pasi in lumea moto iar altii i-au facut pe ultimii…, un an in care am experimentat si cutreierat drumuri noi in tara si in afara, ne-am intalnit in drum spre munte sau am petrecut impreuna in Vama Veche si avand in vedere ca sezonul motociclistilor se apropie usor usor de final, meritam sa avem o zi in care sa ne intalnim, sa ne strangem mana prieteneste si sa ridicam un pahar plin in cinstea noastra, motociclisti si aventurieri pe doua roti.

Prin urmare propunem ca in data de 01 septembrie 2012 in jurul orelor 16:00 sa ne strange in numar cat mai mare in parcarea de la Fantana Miorita iar la ora 16:45 sa pornim la o plimbare domoala pe bulevardele din Bucuresti pe traseul Piata Presei – Piata Victoriei – Romana – Universitate – Piata Constitutiei – Piata Alba-Iulia- intoarcere in sensul giratori de la Alba –Iulia cu oprirea de final in rondul de la jumatatea bulevardului. De aici cei care nu au alt program va asteptam in club IRON incepand cu orele 21:00 ,unde o sa dam drumul la petrecere si voie buna cu muzica rock si vodka.

La petrecere se vor organiza concursuri cu premii… in bautura bineinteles… si premii pentru cel mai alcoolizat participant, pentru ca avem in dotare un alcooltest si nu ne este teama sa il folosim.

Practic o sa fie o un mars motorizat pe strazile din bucuresti prin care indemnam la unitate, solidaritate si responsabilitate in randul motociclistilor si cerem mai multa atentie din partea soferilor pe care i-am evitat la limit ape parcursul miilor de km facuti in timpul verii, mars care se va incheia cu un chef de zile mari, ca pentru o zi a motociclistului roman care a reusit sa supravietuiasca inca unui sezon si care a reusit sa stranga amintiri placate in compania altor camarazi de drum.

Ne vom deplasa cu viteza redusa 30-40 de km astfel incat sa ne facem vazuti si auziti fara sa deranjam prea mult traficul.

Ca si reguli de participare :
-intre orele 16:00- 16:30 toti participantii trebuie sa fie prezenti la locul de intalnire
-la ora 16:45 ne vom pune in miscare pe traseul stabilit, incolonati pe banda 1
-viteza medie de deplasare va fi de 40km/h
-deplasarea se va face doar pe banda 1
-fara teribilisme, dat pe o roata, agresivitate fata de soferi sau alti participanti, toate divergentele pe care le aveti le lasati acasa. Vrem sa ne facem auziti, vazuti si apreciati pentru mandria si onoarea de a fi motociclist, nu sa creem panica.
-pe intreg traseul in afara coloanei pe partea stanga (banda 2) se vor afla mai multi motociclisti responsabili cu siguranta particiantilor care vor avea grija sa fie evitate evenimentele nedorite.
-obligatia participantilor este sa opreasca si sa se puna in miscare la semnalul motociclistilor responsabili cu siguranta, precum si sa respecte celelalte indicatii date, ceilalti participanti sunt rugati sa ramana in coloana.
-odata pusi in miscare motocicleta din spate nu o va depasi pe cea din fata. Distanta intre motociclete trebuie sa fie una care sa ofere siguranta iar pozitionarea pe banda se va face in zig-zag.
-nu cred ca ne vom opri la semafoare, deplasarea se va face impreuna cu politia rutiera si speram sa obtinem culoar de libera trecere .
-este interzis comportamentul antisocial, scandarea diverselor lozinci care nu au legatura cu aceasta activitate, adresarea de injurii sau ofense pietonilor sau altor participanti la trafic.
-toti participantii sunt rugati sa isi ia masuri de siguranta privind combustibilul si starea de functionare a motocicletei.
-dupa incheierea marsului defluirea se va face individual, fiecare cu ce treaba mai are.

In cel mai scurt timp vom publica si doua sau trei modele de imprimeu pentru cei care doresc sa aiba un semn distinct pe perioada marsului si nu numai.

Avand in vedere experienta evenimentului din 28.aprilie.2012 care a iesit exceptional speram sa ne insotiti si de aceasta data, sa participati in numar cat mai mare si sa incheiem programul cu un pahar ridicat in cinstea celor ce au fost, in cinstea celor care sunt si in cinstea celor care vor face pasul spre doua roti si sa transformam o zi de sambata intr-o petrecere a motociclistilor, o zi a motociclistului.


Vizualizare hartă mărită

Related posts

2 thoughts on “Camarazi de drum

 1. Florin BlackHelmets Moraru
  29/08/2012 at 8:44 pm - Reply

  In programul marsului de sambata 1 septembrie 2012 am efectuat cateva modificari.

  Deoarece marsul pe care l-am organizat in primavara s-a desfasurat pe bulevardele Bucurestiului, de data aceasta dorim sa abordam intr-un mod mai putin conformist ideea de a ne face simtita prezenta in fata soferilor.

  Sambata ii vom intampina pe soferii care sosesc in Bucuresti si le vom ura drum bun celor care pleaca la drum, in tara.

  Vom incerca impreuna sa realizam un culoar de motociclete de o parte si de alta a DN1 printre care vor trece toti soferii care sosesc sau pleaca din Bucuresti, la iesirea din Otopeni, dupa clubul Bikers.

  Vom parca motocicletele la distanta de cativa metri una de alta pe acostament, la marginea soselei, fara sa afectam circulatia, pe ambele sensuri.

  O sa realizam in acest fel un culoar de motociclete oprite de-o parte si alta a soselei, timp de 30 de minute. In acest timp, grupuri de motociclisti cu echipament complet vor urca pe pasarela pietonala din zona unde vom opri , in asa fel incat sa poata fi vazuti de catre soferii care tranziteaza orasul.
  programul de seara ramane acelasi, la orele 21:00 va asteptam cu drag si bautura in IRON City Pub.

  1. Un An Drei
   30/08/2012 at 3:27 am - Reply

   ha, ha, trece-ti pe la mine nu mai vin io la voi. PACAT ca-i samnbata :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top