Preloader
Preloader

De la Targoviste

La dus, pe traseul obisnuit, Bucuresti – Targoviste. Plecasem seara si in Bucuresti se anunta furtuna. Bagam viteza fiindca vedeam cum norii ma ajung din urma. Pe la jumatatea drumului am scapat de ei asa ca am facut o pauza de o tigara si cateva poze cu noua mea camera:

Spre apus

Spre apus
Seara
Spre rasarit
Cebe
Apus de soare
Din nou la drum

O scurta oprire la un lac din zona, din pacate fara rezultatele asteptate 🙂 Cu toate acestea peisajul era atat de frumos incat nu ne-a parut rau de vizita.

Panorama
La pescuit
Pregatirea lansetei
In asteptare
Prada
La gratar

Dupa o scurta furtuna am plecat in plimbare pe dealurile din apropiere. Dar, dupa ce facusem 3 sferturi din drum si pozele de mai jos, o furtuna de vara prelungita ne-a convins sa ne intoarcem spre casa. Am incercat sa coboram prin padure, dar nu aveam cum sa ajungem la drum. Am urcat prin padure apoi am continuat pe drumul pe care venisem. Toti eram uzi pana la piele, mai putin eu, bocancii mei rezistand cu succes la toate baltile pe care le-au luat.

Rugaminti fierbinti
Lupta pentru apararea sticlei de bere
Inaintea furtunii
Spre platou
Seara
La gratar

Intoarcerea spre Bucuresti am ales-o prin culoarul Rucar-Bran. Ultima parte a drumului Targoviste – Campulung este complet distrusa. Asfaltul este spart in foarte multe locuri, cu gropi de 15-20 cm alternand cu zone in care drumul e doar din pamant, cu pietris. Damburi, sleauri, gropi, masinile merg cu maxim 15 km/ora. Am notat zona pe harta cu rosu.

Traseu de intoarcere
In sfarsit, asfalt!!!

In cinstea politistului de la rutiera care l-a amendat pe Cebe in urma cu un an pentru ca a trecut “cu 95 km/ora printr-o intersectie de drumuri europene” (era foarte socat de indrazneala noastra):

Intersectie "de drumuri europene"
Mausoleu
Cebe gata de plecare

Belvedere pe Rucar-Bran

Rucar-Bran
Rucar-Bran
Popas pe Rucar-Bran
Rucar-Bran
Popas pe Rucar-Bran
Rucar-Bran

Din pacate, incepand de aici cam 80% din drum am prins doar ploaie. Nu am mai facut poze ca sa nu ud camera si oricum am redus la maxim numarul de popasuri.

Drumul la Poiana Brasov

Trebuie tinut minte drumul asta, asfaltul este foarte bun, curbe, diferente de nivel, un peisaj care iti fura privirile si o panorama a intregului Brasov. Nu am facut poze din cauza ploii, nici sa fumam nu am reusit, stropii mari de ploaie mi-au facut varza tigara.

In drum spre casa
In drum spre casa
In drum spre casa

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESÄ‚

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top