11 iun. 2022

Diverse

Descriere

Sâmbăta 11.06 ne-am dat întâlnire la binecunoscuta benzinarie de la întrarea pe A1 la ora 10, după câteva vorbe și sorbituri de cafea ne-am pus în mișcare pe ruta Bucuresti – Pitești – Ionesti ( Vâlcea) pentru a vizita locul de veci al fratelui nostru Catana. Astăzi 13 se fac 4 ani de când nu mai este cu noi și probabil călărește prin nori sau cine știe pe ce meleaguri.

Nu voi întra în detalii în ceea ce privește vizita propriu-zisă și nici ce simte fiecare pentru ca este ceva personal. Eu aka ( povestitorul ) pot doar sa va spun ca împreună cu fratele meu Cip am ajuns mai târziu, fiind reținuți cu ceva treaba in Bucuresti. La Piatra funerara am aceleași sentimente și stări, o combinație de tristețe si veselie, tristețe datorita faptului ca nu mai este cu noi și veselie când privesc pozele de pe piatră, unde realizez ca atât timp cât a avut a trăit intens și frumos.

Urandu-ne sa ne revedem la anul am plecat către locul unde Cristi ( fratele lui catana ) și gashca ne așteptau. Acolo Catana ca în fiecare an este cinstit asa cum și lui i-a plăcut în viața cu voie buna și veselie, celebrand viața. Și scurtele momente de lacrimi și tristețe pornite ca o avalanșa de o melodie, ceva, sunt preschimbate repede în ras și voie buna datorita puterii familiei Bh. A fost o adunare unde ne-am simțit bine și am stropit puțin pământul cu câteva licori în cinstea celui care a fost fratele nostru Catana.