Preloader
Preloader

Ieseala scurta de 300 de km

Pentru ca e Duminica si termomentrul inca nu este hotarat daca sa arate cu “+” sau cu “-”, dupa ce am reusit sa scap de micile probleme pe care le-am avut de rezolvat in cursul diminetii in jur de ora 14:00 am fost sunat de Marius care ma anunta ca a ajuns la mine acasa si ma asteapta. Acelasi lucru mi l-a transmis si Alex si mi-au zis sa grabesc un pic pasul ca pierdem apusul de pe drum. Un pic mirat de mesajul lor m-am grabit sa ajung acasa ca de…nu te pui cu satanistii astia…cine stie ce le trece prin cap mai ales ca ma asteptau langa Busa.

Cand am ajuns in cele din urma, un pic inghetat i-am vazut calare pe mobre cu mana pe acceleratie tipand la mine sa ma imbrac mai repede ca nu e timp de stat, mai e un pic din soare si sa profitam de el. M-am conformat, am sarit in combinezon si am pornit-o pe Busica sa se incalzeasca un pic.

Intrebarea cea mai grea acum apare, ne dam …ne dam dar pe unde? in ce parte ne orientam? Dupa multe secunde de pauza am zis sa pornim pe drumul vechi spre Constanta, si i-am dat bice. Am rulat cat am rulat, ne-am mai petrecut cu inca 2 satanisti care se intorceau spre Bucuresti si cand am oprit in cele din urma in pauza de ceva cald, fiecare s-a pozitionat in spatele mobrei si a luat evacuarea in brate asa cum a stiut el mai bine incercand ca capteze fiecare suflu de caldura scos de motor.Pentru ca aveam experienta week-end-ului trecut am pus manusile langa radiator sa le tina calde si am luat esapamentul in brate cu mare dragoste.Am scos si telefonul sa marcam momentul dar nu am reusit sa facem decat cateva poze (i-a crapat bateria de frig). Eram opriti in benzinaria din Lehliu. De aici am pornit spre Calarasi, am sarit peste A2 si le-am dat la caluti bice sa ii mai dezmortim si pe ei.In Calarasi am cautat un local cu mancarica fierbinte, am inghitit la propiu o ciorba de vacuta excelenta, o ciocolata calda si am inceput sa cautam drumul spre casa. De data asta am cautat un pic prin oras iesirea caci ne cam plimbasem prin centru insa un alt motorist local ne-a indrumat pe drumul spre A2. Dupa ce am intrat pe autostrada am tras in prima benzinarie ca sa ne mai incalzim la un ceai si apoi cu 20 de km pana sa pasim in Bucuresti am mai facut un stop ca sa ne mai stergem un pic esapamentul de praf. Asa draga ne-a fost partea aia de motoreta mai ales la ultima oprire 🙂 .

In fine in cele din urma am reusit sa ajungem fiecare pe acasa si bineinteles, am plonjat in cada plina cu apa fierbinte unde, cel putin pe mine ma lua somnul daca nu imi era asa foame.

In total am facut asa “de vara” 270 de Km. Sunt curios ce ne mai trece prin cap week-end-ul care vine

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top