Preloader
Preloader

Incalzirea globala se amana pana la o data ce va fi anuntata ulterior

Iarna care afecteaza lumea in acest an pune sub semnul intrebarii incalzirea globala.

La recentul Simpozion al Schimbarilor Climatice mai multe voci s-au ridicat impotriva cercetatorului Seilord Cliffer, seful Laboratorului de Implementare a Incalzirii Globale din cadrul Facultatii de Meteorologie al Universitatii Carolina de Sud-Vest din Kuala Lumpur, responsabil cu realizarea unei incalziri globale de calitate. Acesta a declarat:

“Regretam faptul ca pana in acest moment nu am putut pune in practica o incalzire globala satisfacatoare. Ne dam seama ca omenirea asteapta cu sufletul la gura rezultatele muncii noastre din ultimii 15 ani insa situatia economica la nivel global, criza economica pe care o traversam, afecteaza in mod direct realizarea unei incalziri globale de calitate. Va dati seama ca pentru a incalzi tot pamantul avem nevoie de o cantitate uriasa de energie in conditiile in care in aceste zile pretul petrolului a inregistrat un maxim istoric. Cum sa incalzim pamantul daca nu avem la ce sa dam foc?” se intreaba retoric seful laboratorului.

Dr. Seilord Cliffer, la iesirea de la Simpozion

Laboratorul a experimentat diverse metode prin care s-ar putea realiza o incalzire globala, printre care utilizarea antimateriei in acest scop. In mod ciudat insa, incercarile au dat gres, antimateria disparand in mod inexplicabil in contact cu materia. Alte directii catre care s-au indreptat cercetarile laboratorului au fost: incendii extinse de padure in diverse zone de pe glob, productia in serie de gauri albe (in contrast cu cele negre) de la care s-a asteptat sa emane caldura, producerea unor explozii solare de mare intensitate (care nu au incalzit pamantul, dar au intrerupt temporar comunicatiile prin unde radio) si altele. Din pacate toate aceste esecuri nu au facut decat sa scada increderea omenirii in Laboratorul de Implementare a Incalzirii Globale.

Rezultatele experientelor realizate in Laborator

Dean George, locuitor al Atlantei, vatman, abia reuseste sa strecoare tramvaiul sau printre nametii de zapada. Suparat, acesta ne-a spus ca “platim atatea taxe si impozite care finanteaza acest Laborator degeaba. Asteptam cu totii incalzirea globala ca sa nu mai platim incalzire, sa nu mai avem probleme cu zapada, sa nu mai inghetam de frig cand iesim afara. Dar este revoltator sa finantezi atata timp un Laborator care nu este in stare sa faca nimic, nici macar o incalzire partiala!”

Cum sa ne incalzim pana la Incalzirea Globala

In urma cu cateva ore, Laboratorul a transmis un punct de vedere oficial prin care anunta ca “din cauza dificultatilor de ordin tehnic si material pe care le traverseaza, Incalzirea Globala se amana pana la o data ce va fi anuntata ulterior.”

_________________________________________________

Nota: acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Related posts

One thought on “Incalzirea globala se amana pana la o data ce va fi anuntata ulterior

  1. rdx
    22/02/2011 at 9:49 pm - Reply

    ma doare burta de riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top