Dragos Samoila
Membru.

Motocicleta

KAWASAKI ZZR1400

Descriere

Posesor de cat.A din Noiembrie 2011, am stat un an pe bara, pana ce am dat de “Galagie”. Ea a fost prima motoreta pe care mi-am cumparat-o in Noiembrie 2012. Un exemplar frumos de Kawasaki ZZR600 din 1993. Iarna aceea am parcurs 3.000 km cu ea. Doar zapada de pe jos m-a impiedicat sa fac mai multi.

In 2013 am facut si prima iesire cu RC-ul BlackHelmets. Am cunoscut niste baieti care reusisera sa imbine pasiunea pentru motoare cu dragostea de natura si placerea de a ataca viraje cu preocuparea pentru singuranta personala si a grupului.

Sunt de parere ca daca iti place sa faci un lucru foarte mult, vei incerca sa te perfectionezi si sa te bucuri de toate aspectele, bune si rele, pe care ti le ofera acea pasiune. Iar in familia BlackHelmets, am gasit frati care pot sa calareasca motorul de cand rasare soarele pana cand apune, apoi monteaza cortul, pornesc focul, desfac sticla si dau drumul la povesti.

In Februarie 2014, dupa ~20.000km, am renuntat la “Galagie” si am facut cunostinta cu “Wakasaki”. Ea este o “vacuta” cu motor de 1100cmc, tot ZZR si tot din 1993. Mi-a placut asa de mult pozitia pe sport-touring si carenajul ZZR-ului incat nu am putut sa parasesc familia.

Sa ai o motocicleta pe care o scoti sa luceasca in weekend in centrul vechi sau in parcare la Victoriei nu e nimic special. Dar sa te trezesti dimineata, departe de civilizatie, cu umbra motoretei pe cort si cu gandul la aventura ce va incepe in momentul in care pui cizmele in scarite…. ei bine, asta e ceva special!

Galerie de Poze

Dragos Samoila

Vezi alti membri