Preloader
Preloader

Noapte la Enisala

Am pornit de dimineata la drum cu Florin, catre Tulcea. Aveam ceva treaba pe-acolo apoi, liber si nici un plan la orizont. Drumul spre Tulcea a avut partea lui de sare si piper: era sa raman fara benzina, apoi ne-a prins o furtuna ca-n povesti pe dealurile Dobrogei. Asta inseamna ca fulgerele cadeau in dreapta si in stanga noastra, nu aveam unde sa ne adapostim asa ca am mers mai departe, la risc.

Am ajuns la Tulcea uzi dar intregi, am terminat ce aveam de facut acolo si am hotarat sa dam o fuga pana la cetatea Enisala, langa Babadag. Mai mersesem pe acolo, dar imi place oricand sa o revizitez. In plus, ne-am gandit sa ramanem peste noapte la cetate. Aveam sacii de dormit la noi, asa ca nu era nici o problema.

Riding to Enisala

Riding to Enisala
Riding to Enisala

Am parcat motoarele in fata barierei si am facut un popas pentru fotografii.

La Enisala
La Enisala
Popas
Popas
Popas
Popas
La Enisala

Am ajuns seara cand nu mai era nimeni in zona. Nu exista paznici sau ingrijitori ai cetatii, eram doar noi si motoarele. Am urcat in cetate sa vedem peisajul care ti se arata de la inaltimea fostelor turnuri de aparare.

Cetatea Enisala

Nu poti sa nu remarci linistea care invaluie toate aceste locuri. Ai senzatia ca timpul s-a curbat ca panglica lui Mobius, s-a oprit dintr-o data, urmand ca imediat sa te transporte cu mii de ani in urma; te astepti sa auzi caii si carutele negutatorilor si strigatele luptatorilor din armata care apara cetatea.

De veghe in apararea cetatii
Dobrogea
Motoarele se odihnesc parcate la intrare
Cetatea Enisala
Zidurile cetatii
Nu suntem singuri
Rezistenta

Ramanem peste noapte la cetate. Sacii de dormit sunt indeajuns sa ne apere de tantari si de ploaia scurta care porneste la un moment dat. Dormim langa motoare, nimic nu se compara cu asta.

Noaptea la cetate
Reising 😛

Plecam dimineata, imediat dupa rasarit. Cat timp incalzim motoarele, ultimele poze cu soarele care se ridica deasupra noastra.

Rasarit la Enisala
Rasarit la Enisala
Soare peste lacul Razim

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top