Preloader
Preloader

Who are we ?

Mirosul motorului incins dupa un drum lung, sunetul paharelor ciocnite la un foc de tabara, aventurile povestite la lumina lunii, rasaritul vazut din mers, calare pe motoare, mana intinsa in momentele grele si amintirile scrise cu mii de kilometri… toate acestea ne leaga in fratie. 
 
Ne leaga o pasiune comuna, un mod de viata, un spirit liber. Fara cascadorii si extreme, doar drumul intins si motorul, focul de tabara si sacul de dormit. Calatorim prin tara si culegem amintiri, legam fratii si ne ajutam reciproc.
 
Founding Date 2010
OUR BENEFITS

WHAT WE OFFER

PLIMBĂRI

Black Helmets organizează în mod regulat plimbări gândite pentru toate mărimile și formele de motoare. Plimbările noastre pleacă de la împrejurimi până la traseuri internaționale.

SOCIAL

Cu peste 50 de prieteni, ne place să avem grijă de aspectul social al clubului. Ne întâlnim în fiecare joi la Club House, unde organizăm petreceri și alte tipuri de evenimente pentru membrii noștri !

DISCOUNTS

Toți membrii noștri beneficiază de reduceri gigant de la afiliații noștri. Merită să ni te alături numai pentru discount-urile oferite de statutul de membru!

UPCOMING EVENTS

NEXT BIG RIDES

There are no upcoming events at this time.

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top