Preloader
Preloader

Plecati fara destinatie

Am iesit impreuna cu Cristi din Bucuresti catre Giurgiu, stiind doar ca acesta va fi urmatorul punct din traseul nostru. Nu a fost nimic stabilit, nu am avut nici un plan al unei excursii. Ne-am bucurat de fiecare kilometru parcurs iar la fiecare oprire hotaram daca mergem mai departe sau ne intoarcem.

10

9

Ajunsi in Giurgiu am cautat un loc unde sa mancam ceva. Am luat la rand restaurantele, carciumile si hotelurile cu terasa la intrare, dar n-am avut noroc. Ba nunta, ba inchis, ba nu aveau de mancare. Pana la urma am avut noroc la un fel de “impinge tava” unde am luat masa de pranz.

Urmatoarea destinatie? Oltenita. Iesirea prin Daia, o sosea cu asfalt bun care trece printr-o padure. Acolo am facut un popas sa fumam o tigara si sa bem o gura de cafea.

85

76

De aici am hotarat sa mergem pana la Calarasi si sa ne intoarcem prin Drajna, iar mai apoi pe autostrada. Am inceput sa bagam viteza si sa facem pauze mai scurte fiindca se insera si trebuia sa ajungem in Bucuresti pe lumina.

4

Desi pe fuga, am oprit si la avioanele parcate langa soseaua Calarasi – Drajna pentru cateva poze. Nu am mai coborat motoarele, ne grabeam si le-am lasat la marginea soselei.

32

1

A fost o tura de doar cateva sute de km, dar ne-am simtit foarte bine si asta e ceea ce conteaza. Seara, ca de obicei dupa cate o excursie pe motoare, am incheiat-o povestind pana tarziu, la un pahar de vodka, si facand planuri pentru urmatoarea iesire pe doua roti.

Related posts

3 thoughts on “Plecati fara destinatie

 1. […] Plecati fara destinatie Sun Oct 03, 2010 1:36 am Am iesit impreuna cu Cristi din Bucuresti catre Giurgiu, stiind doar ca acesta va fi urmatorul punct din traseul nostru. Nu a fost nimic stabilit, nu am avut nici un plan al unei excursii. Ne-am bucurat de fiecare kilometru parcurs iar la fiecare oprire hotaram daca mergem mai departe sau ne intoarcem. Ajunsi in Giurgiu […]

 2. cristi
  23/04/2011 at 8:07 am - Reply

  unde e, mai exact, padurea asta care apare la voi in poze ca un culoar?

 3. Florin
  23/04/2011 at 12:03 pm - Reply

  Intre Giurgiu si Oltenita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top