Preloader
Preloader

suzuki & triumph

Cum acest week-end se anunta cu o vreme deosebit de frumoasa,iar acasa ma asteptau cei dragi era inevitabil sa ramana situatia asa…am fost chemat la munca…

Un week-end de vis stricat dar nu prea aveam ce sa fac….sambata nu s-a intamplat ceva deosebit cu exceptia faptului ca avem un nou biker intre noi, Nicu din Constanta care e fericitul proprietar al unui gsx-r 600 din 2001.

Am trecut peste faptul ca trebuia sa muncesc in week-end iar cand a venit duminica am incercat sa ma bucur pe cat se poate de ea asa ca,sunat de Cristi,un prieten de drum lung,detinator de Triumph,ne-am intalnit in benzinaria de la Piata Muncii,ne-am facut plinul si dupa lungi dezbateri de aproximativ 2 minute 😛 am pornit motoarele si am plecat la plimbare spre Giurgiu. Bineinteles ca pana la iesirea din Bucuresti am avut cateva discutii mai interesante cu soferii ”de Pitesti” care se pricep sa intoarca pe dubla linie continua sau sa mearga pe contrasens mult mai bine decat cei fara permis. Am incercat sa ne mentinem calmul si sa ne bucuram de iesire.

Drumul sper Giurgiu, pe care probabil marea parte il cunoasteti a fost extraordinar de scurt (sper sa nu fi fost vre-un radar ascuns care sa ne trimita felicitari scrise acasa) asa ca am oprit pentru o pauza de sedinta foto.

Dupa scurta pauza am continuat sa alergam spre Dunarea albastra unde aveam de gand sa bem o cafea  si sa ne intoarcem cuminti acasa.Pe drum ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa bem cafeaua in Ruse dar pentru ca nu aveam buletinele cu noi am zis sa ne rezumam la o bea pe faleza,culmea ca nici acolo nu am gasit un local care sa ne primeasca imbracati in piele asa ca tot benzinaria a fost cea in care ne-am petrecut timpul.Vremea in continuare tinea cu noi asa ca dupa cateva poze si pareri despre drum am hotarat sa ne continuam drumul spre Oltenita si apoi sa ne intoarcem in Bucuresti.

Drumul spre Oltenita,cu plecarea din Giurgiu este excelent.Nu imi venea sa cred cat de frumos se poate vedea un apus de soare in oglinda retrovizoare,ca sa nu mai zic ca si peisajul este deosebit,iar prin padurile din Giurgiu din cauza motoarelor mai fugea cate un iepure speriat,sau motociclist si el se ducea sa isi porneasca mobra.

Drumul s-a incheiat repede si noi ne-am trezit in Bucuresti stand la semafor,claxonati de seferii nervosi ca ne miscam mai repede decat ei. Sper ca urmatorul week-end sa fie la fel de cald si frumos ca sa pot sa o iau de la capat cu o excursie mai lunga.

Alex acum inca e pe drumul de intoarcere de pe Transalpina…ce viata linistita au unii…

Related posts

One thought on “suzuki & triumph

  1. abnehmpillen
    26/11/2010 at 9:51 am - Reply

    There’s obviously a great deal to know about this. I believe you made some very good factors in Features also.
    Keep operating , fantastic career!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top